O namaNovosti i pressRegulativaFormulariGalerijaLinkoviKontaktMapa sajta
Sigurnost
Vazduhoplovne usluge
Bezbjednost
Prijava događaja
Traganje i spasavanje
Medicina
Međunarodna saradnja
Novosti i press
18.02.2019.
Potpisan Sporazum u oblasti suzbijanja nelegalne upotrebe bespilotnih vazduhoplova
Agencija za civilno vazduhoplovstvo i Uprava policije potpisali su 18.01.2019. godine Sporazum o saradnji u oblasti suzbijanja nelegalne upotrebe bespilotnih vazduhoplova vazduhoplova.

Više...
21.12.2018.
SAOPŠTENJE: Održana je obuka na temu SSP/SMS za zaposlene u Agenciji
U organizaciji Agencije za civilno vazduhoplovstvo, a u saradnji sa ICAO Pariz kancelarijom, u Podgorici je 18. i 19. decembra održana obuka za zaposlene u Agenciji na temu Nacionalnog programa sigurnosti i Sistema upravljanja sigurnošću (State Safety Programme & Safety Management System (SSP i SMS)).

Više...
05.03.2018.
Memorandum o razumijevanju Crna Gora – Irska
Direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore, Dragan Đurović i direktor Vazduhoplovnih vlasti Irske, Peter Kearney, potpisali su 05.03.2018. godine u Madridu, na marginama Svjetskog ATM Kongresa Memorandum o razumijevanju između nadležnih organa za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore i Irske.

Više...
12.02.2018.
Potpisan Tehnički program saradnje između Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore i Generalnog Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Francuske
Direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore Dragan Đurović, i direktor Generalnog Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Francuske Patrik Gandil, potpisali su 09.02.2018. godine u Parizu Tehnički program saradnje između nadležnih organa za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore i Francuske.

Više...
26.12.2017.
Saopštenje: Prenosni elektronski uređaji u prtljagu
EASA je objavila Bilten sa sigurnosnim informacijama (Safety Information Bulletin - SIB) kojim se informišu vazdušni prevoznici i putnici kako da lete sigurno sa prenosnim elektronskim uređajima koji sadrže litijumske baterije-

Više...
07.11.2017.
SAOPŠTENJE: Posjeta delegacije Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore Federalnim vazduhoplovnim vlastima Sjedinjenih Američkih Država
Delegacija Agencije za civilno vazduhoplovstvo (ACV) je od 29.10. do 3.11.2017. godine, boravila u posjeti Federalnim vazduhoplovnim vlastima (FAA) Sjedinjenih Američkih Država.

Više...
20.10.2017.
SAOPŠTENJE: Održana Radionica "Prava putnika u vazdušnom saobraćaju".
U organizaciji Agencije za civilno vazduhoplovstvo u Podgorici se danas održala radionica "Prava putnika u vazdušnom saobraćaju".

Više...
11.09.2017.
Saopštenje za medije: Savjet Agencije za civilno vazduhoplovstvo izabrao Dragana Đurovića za direktora Agencije
Savjet Agencije za civilno vazduhoplovstvo na današnjoj Sjednici je za direktora Agencije jednoglasnom odlukom prisutnih članova, izabrao Dragana Đurovića.

Više...
04.09.2017.
Memorandum o razumijevanju Crna Gora – Austrija
Direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore, Dragan Đurović i Generalna direktorka za međunarodnu saradnju vazduhoplovnih vlasti Austrije, Silvia Gehrer, potpisali su 02.09.2017. godine u Reykjaviku na Specijalnom sastanku Generalnih direktora vazduhoplovnih vlasti ECAC-a Memorandum o razumijevanju između nadležnih organa za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore i Austrije.

Više...
27.07.2017.
Promotivne kampanje: DRONOVI i PARAGLAJDERI
Bespilotni vazduhoplovi, u javnosti poznatiji kao dronovi, sve češće se mogu vidjeti i na crnogorskom nebu. Mogućnosti ovih letilica su velike, ali je važno dronovima upravljati na siguran način.

Više...
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...